Kend dine talenter

 

 

Vær på toppen energimæssigt og skab optimal performance at udnytte dit fulde potentiale  med en TT38 Talent test

 

Kontakt for pris og aftale om test

Talentudvikling med TT38 Talenttesten handler om
at kende sine styrker og svagheder

Dit unikke talent mix afspejler dine kognitive evner, dine handlingsmønstre og måder du reagerer på. 

Ved at skabe bevidsthed omkring din unikke talent-sammensætning med TT38, og ved at have kendskab til dine talenters dimensioner, kan du få et billede af, hvordan du skal holde energiniveauet højt, og navigere udenom “energi-røvere”.

Det handler om at have fokus på at lave dét der driver dig – og undgå at have en dag fuld af ting der dræner dig. 

TT38 Talent Testen

TT38 Talent testen består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre. Testen dannet et billede af det forholdet mellem dine talenter. TT38 er en kompleks test, men med simple spørgsmål, og du ender du med at tage stilling til alle elementer mindst 12 gange på forskellig vis. 

Ved at træne dig i din personlige kommunikation med udgangspunkt i deres talent sammensætning, og hjælper dig med at optimere kvaliteten i dit arbejde, opnår du en klarhed omkring, hvad der skal til for at være mere effektiv og bevare glæden i dit arbejde.

Læs mere om Talent Unlimited, som har udviklet TT38 her.

 

Hvad er dit udbytte?

Når du investerer i dig selv med TT38 Talent testen, får du en 20 sider lang rapport med en komplet oversigt over dit individuelle talent mix.

TT38 Talent rapporten giver dig foruden oversigten over dine top- og bund talenter, og 9 grafer som fortæller dig, hvordan du bedst kan positionere dig selv karrieremæssigt.

Du vil få indsigt i hvilke stress parametre du skal være opmærksom på, og hvordan du kan minimere risikoen for at blive udbrændt.

Du får et klart billede af, hvad der driver dig, og hvordan du holder motivationen oppe.

Når du kender til dine egne drive- og motivationsfaktorer, vil det også øge forståelsen for hvilke parametre andre opererer ud fra. Du kan således opleve større forståelse og rummelighed overfor andre og deres bevæggrunde.

Testen viser også, hvordan du bedst indgå i et team, og hvilke innovative og salgsmæssige opgaver der vil være mest optimale for dig. 

Endelig giver testen dig et overblik over dine overordnede psykologiske dimensioner, som forskning, og hvor dit udviklingspotentiale ligger baseret på dine talenter.

Når du vælger et forløb med talentudvikling hos mig, så hjælper jeg dig med at få indsigt i dine styrker og svagheder, og giver dig værktøjerne til at udnytte dit potentiale optimalt.

Ved at træne dig i din personlige kommunikation med udgangspunkt i deres talent sammensætning, og hjælper dig med at optimere kvaliteten i dit arbejde, opnår du en klarhed omkring, hvad der skal til for at være mere effektiv og bevare glæden i dit arbejde.

 

Send en besked