Talentudvikling

Individuel karriererådgivning med fokus på talentudvikling,
aktivering af netværk og styrkelse af online profil.

Kontakt for uforligtende møde

Professionel karriererådgivning

Med et karriererådgivningsforløb får du et individuelt tilpasset program med personlig sparring og kompetenceafklaring som omdrejningspunkt.
Jeg tilbyder karriererådgivningsforløb til dig, der som privatperson er blevet opsagt og ønsker karriererådgivning for at komme godt videre.

Personprofil

Ved at blive bevidst om din personprofil bliver du ikke kun skarpere på, hvilke job der vil matche dig, men også stærkere i din kommunikation og ageren til en jobsamtale.

Netværk

Ved at aktivere dit netværk og deltage i relevante arrangementer øger du synligheden omkring din profil. Vi træner hvordan du bedst muligt kan kontakte og drage nytte af dit eksisterende netværk.

Kompetenceafdækning

Ved at afdække dine kompetencer, og optimere samt kvalitetssikre dit CV og din  ansøgning, bliver det lettere for dig at fastlægge din strategi for konkrete og uopfordrede jobansøgninger.

Træning i samtaler

Det kan være mange år siden, du sidst har været på jobmarkedet, og det kan derfor skabe usikkerhed – ligegyldig hvor stærk og kompetencetung en profil du har.

Vi træner alle former for relevante samtaler fra de undersøgende telefonsamtaler til online og fysiske jobsamtaler.

Resultaterne taler for sig selv

 

Du har mulighed for at vælge en løsning, hvor jeg følger dig, indtil du er i job – uanset hvor længe det tager. Min metode giver i de fleste tilfælde nemlig allerede resultater under vores forløb.

%

af mine kunder er i job inden for 6 måneder

%

af mine kunder er tilfredse med deres forløb

Referencer

“Jeg har virkelig fået meget med på få timers sparring, og gik derfra med stort overskud og boosted selvtillid, så jeg fik mod til at prøve noget nyt. Jeg var i job 3 uger efter jeg startede mit forløb.”

Lene Jensen

Grafiker

“Efter mange år i samme stilling, hvor jeg kun har arbejdet for 1 person, var det uvandt for mig at søge job, men Katrine Gilbergs hjælp var guld værd og fik mig hurtigt videre.”

Jane Jessen

Personlig assistent

“Selv om jeg er sælger, var det alligevel noget andet at skulle sælge mig selv ind på jobmarkedet. Forløbet har gjort mig skarp på mine kompetencer, og jeg har fået styrket mit netværk i processen.”

Gitte Jacobsen

Salgschef

Priser

Jeg tilretterlægger altid et Karriererådgivningsforløb ud fra et individuelt hensyn.
Generelt koster et Karriererådgivningsforløb mellem 5.000,- og 50.000,- DKK afhængig af aftalens varighed og omfang.
Her kan du se et par eksempler på aftaler:

Send en besked