Succes som Selvstændig

Drømmer du om success som selvstændig? 
Er du i tvivl om, hvordan du kan komme bedst muligt igang og sikre dig et fast kundeflow?

Book tid til samtale om forløb

Dine styrker har høj værdi

Vi arbejder med dine styrker og nedbryder de overbevisninger, som begrænser dig i at opnå succes, så du tør stille dig frem og sælge din hjælp til dine ideelle kunder – til den ideelle pris.

Vi arbejder med dit mindset og fjerne eventuelle blokeringer, som fordringer dig i at få succes. 

Du får hjælp til markedsføringsstrategi og salg af dine produkter og ydelser, så du ved hvordan du skal tage din virksomhed fra ide til succes. 

Profil og mindset

Ved at blive bevidst om din profil og hvordan du sikrer et stærkt mindset – og dermed en stærk virksomhed, bliver du ikke kun skarpere på, hvordan din virksomhed skal fungere, men også hvordan din strategi skal få det til at ske!

Kunder

Ved at være skarp på, hvem din ideel kunde er, og ved at have stor indsigt i din målgruppe, får du lettere ved at skabe en klar markedsføringsstrategi, og sætte de rette delmål op, der sikrer dig omsætning og positivt kundeflow.

Tid og energi

Vi arbejder med tilrettelæggelse af din hverdag, så du bruger din tid optimalt og får skabt en forretning, som matcher dine behov og ønsker. Når du optimerer din tid, optimerer du din energi. Du behøver ikke at arbejde hårdt for at få succes!

Salgstræning

Når du har knoklet for at skabe en virksomhed og du skal sælge din ydelse eller dit produkt, så er det essentielt at du også kan komme igennem med dit budskab og lukke en aftale. 

Du vil få værktøjerne til at booste din selvtillid, og klare dit salgspitch med overbevisning.

Her er et udsnit af de emner vi arbejder med

Budget, vision og mission

Personprofil – Kend dine evner/værdier og byg på dem

Drøm og virkelighed

Ideal kunde og målgruppe

Forretningsplan og strategi

Salgsteknik og adfærdstræning

Markedsføringskanaler og rød tråd

Rutiner der kan ses på bundlinjen

Money mindset og økonomisk frihed

Planlæg din dag og undgå energidrænere og tidsrøvere

Referencer

“Jeg havde i mange år drømt om at stoppe som kommunal sagsbehandler og udleve min drøm som kropsbehandler. Jeg har prøvet flere gange at starte noget op, men det blev aldrig godt. Med Katrines hjælp turde jeg tage springet og har nu fået en succesfuld klinik.”

Charlotte

Kropsbehandler

“Jeg havde været selvstændig i over 10 år, men havde ikke succes, hvorfor jeg var nødt til at have et deltidsjob ved siden af for at få økonomien til at hænge sammen. Med den rette strategi og en masse mindset arbejde, har jeg nu fået et holdbart kundeflow og lever af min drøm.”

Alice

Coach

“Jeg har altid drømt om at undervise andre i at male. Jeg har ikke kunne få det til at hænge sammen økonomisk, men Katrine fik mig til at prøve nogle nye salgskanaler og nu har jeg 3 forskellige indtægtskilder – der alle gør min virksomhed mindre sårbar og fremtidssikker.”

Maibritt

Kunstner

Varighed og Pris

Jeg tilretterlægger altid et forløb ud fra et individuelt hensyn.
Mine forløb varer mellem 3 og 12 måneder, og vores sessioner kan foregå online eller efter nærmere aftale på mit kontor eller hos dig.

Jeg tilbyder endvidere adgang til mit netværk og specielle aftaler omkring hjælp til opbygning af hjemmeside, Facebook annoncer, clickfunnels mm. 

Send en besked