Katrine Gilberg

OM MIG

Min passion for kost og kosttilskuds indvirkning på kroppen og dens mekanismer har givet mig stor indsigt i, hvad der skal til for at fjerne dioxinophobninger, fremmedøstrogener, og eliminere overvækst af Candida svamp samt genopbygge mave-tarm balancen, som er altafgørende for vores evne til at optage næring og have et velfungerende immunforsvar, der kan overvinde autoimmune sygdomme.

Jeg har en uddannelse som Kostvejleder, hvor jeg modtog undervisning af Birgitte Nymann samt Anette Harbech Olesen, og har endvidere taget en efteruddannelse indenfor NHT® Naturlig Hormonterapi hos Anette Paulin, der er forfatter til bogen “Naturlig Hormonterapi – du har et valg”.
Nu er jeg ved at tage efteruddannelse i Orthomolokylær medicin hos Claus Hanche, stifter af Institut for Orthomolekylær Medicin i Kgs. Lyngby.

Jeg tilbyder foruden personlig vejledning, formidling af hormontest i samarbejde med et tysk laboratorium, samt vejledning i at genoprette hormonbalancen ved hjælp af bioidentiske hormoner (BHTR), det vi i Danmark kalder Naturlig Hormonterapi.

Jeg har selv været “hele møllen” igennem, kan forholde mig til dine frustrationer og ved, hvad det vil sige at føle sig magtesløs overfor lægernes vurderinger og anbefalinger, samt være fortabt og besat af kunstige hormoner, der alligevel ikke hjælper godt nok.

De erfaringer jeg har fået, det nye liv, det har givet mig, og den viden omkring forskning indenfor NHT® Naturlig Hormon Terapi – og de resultater man kan opnå, er intet mindre end mirakuløse, og jeg kan slet ikke vente med at hjælpe andre.

Nu er jeg klar til at hjælpe dig!