OM KATRINE GILBERG

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet strategisk med salg, forretnings-og organisationsudvikling, samt personlig udvikling gennem coaching og adfærdstræning.
Jeg har en bred forretningsforståelse og viden om it-udvikling, online markedsføring og kundeservice, der sikrer, at jeg kan hjælpe din virksomhed med at skabe en håndgribelig strategi, så I kan optimere jeres vækst, og skabe en virksomhed, der trives og matcher de tendenser vi ser for fremtiden.

Når jeg analyserer udviklingspotentialet for en virksomhed, anvender jeg adskillige værktøjer som DISC, Enneagrammet, mentaltræning, salgs- og branding teknikker, samt aktive redskaber som eks. goal mapping og mystery shopping, sam-møder og samarbejdsøvelser.

Jeg undersøger interne processer, forretningsgange, politikker og arbejdsfordelinger, og holder samtaler med medarbejdere og ledere, for at optimere medarbejdertilfredsheden og sikre fastholdelse og udvikling af virksomhedens talentfulde medarbejdere.

Jeg tilbyder både 1:1 sparring samt tilpassede virksomhedsforløb, onboarding, outplacement, workshops, rådgivning og træning på konsulentbasis.

Jeg hjælper også gerne med at koordinere og samle alle trådene, samt udvikle strategi og handlingsplan i form af project management ved forretningsudvikling.

Derudover er jeg exceptionel netværker og er involveret i flere erhvervsnetværk i Københavnsområdet, ligesom jeg underviser i at netværke og værdien af netværk.

“Katrine har evnerne til at gennemskue, hvor der skal sættes ind, så man rykker mest muligt”

Katrine har hjulpet mig med at finde den røde tråd i min markedføring og har skabt en nem og eksekverbar strategi for min virksomhed.
Jeg ved nu præcis, hvordan jeg skal markedsføre mig, kontakte mine potentielle kunder og konvertere leads til aftaler.
Jeg kan varmt anbefale Katrine som sparringspartner.

Charlotte

Coach, Nyholm Coaching

Katrine har en fantastisk menneskelig føling og er dejlig uhøjtidelig, dette samtidig med at hun er knivskarp og analytisk.
Hun forstår med stor professionalisme og konstruktive værktøjer at opbygge redskaber til at skabe overblik og overskud i arbejdet med komplekse processer. Katrines tilgang er både engageret og meget nærværende.

Marie

CEO, Wellness Aarhus ApS

Katrine er en første klasse, proffessionel person, og hendes erfaring med online marketing er stor.
Hun er vidensbegærlig og passioneret omkring sit arbejde, og er meget resultatorienteret i hendes tilgang til projekter og koncepter.
Katrine er god at arbejde sammen med, og jeg vil helt klart gerne arbejde sammen med hende igen.

Søren

Chefkonsulent, Danske Bank