OM

Katrine Gilberg

Professionel og Kompetent sparringspartner

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet strategisk med salg, forretnings-og organisationsudvikling, samt personlig udvikling gennem coaching og adfærdstræning.
Jeg har en bred forretningsforståelse og viden om it-udvikling, online markedsføring og interne processer, der sikrer, at jeg kan hjælpe din virksomhed med at skabe en håndgribelig strategi, så I kan optimere jeres vækst, og skabe en virksomhed, hvor medarbejderne trives og kulturen matcher de tendenser vi ser for fremtiden.

Jeg har valgt at fokusere på personligt lederskab og talentudvikling som nogle af de stærke parametre i salgs- og organisationsudvikling, fordi jeg tror på at evnen til at være en stærk og sårbar leder (på distancen), er en af grundpillerne på fremtidens arbejdsmarked.
Vi går mod en tid, hvor der bliver rift om de stærke talenter, og hvor medarbejder tiltrækning og fastholdelse bliver en hard core disciplin, hvis man vil sikre overlevelse som virksomhed – og som leder.

Min metode er sammensat af mange års tæt arbejde med ledere og medarbejdere i utallige brancher. Jeg tager som oftest udgangspunkt i TT38 Talenttesten, men anvender adskillige værktøjer i mit arbejde, som eksempelvis DISC, Enneagrammet, mentaltræning, salgs- og branding teknikker, samt aktive redskaber som eks. goal mapping og mystery shopping, sam-møder og medarbejder surveys.

Jeg undersøger interne processer, forretningsgange, politikker og arbejdsfordelinger, og holder samtaler med medarbejdere og ledere, for at optimere medarbejdertilfredsheden og sikre fastholdelse og udvikling af virksomhedens talentfulde medarbejdere.

Alt selvfølgelig efter aftale med dig som leder.

Jeg tilbyder både 1:1 sparring til ledere, ejerledere og selvstændige, samt tilpassede udviklingsforløb på konsulentbasis.

 

“Katrine har evnerne til at gennemskue, hvor der skal sættes ind, så man rykker mest muligt”

Katrine har hjulpet mig med at finde den røde tråd i min markedføring og har skabt en nem og eksekverbar strategi for min virksomhed.
Jeg ved nu præcis, hvordan jeg skal markedsføre mig, kontakte mine potentielle kunder og konvertere leads til aftaler.
Jeg kan varmt anbefale Katrine som sparringspartner.

Charlotte

Coach, Nyholm Coaching

Katrine har en fantastisk menneskelig føling og er dejlig uhøjtidelig, dette samtidig med at hun er knivskarp og analytisk.
Hun forstår med stor professionalisme og konstruktive værktøjer at opbygge redskaber til at skabe overblik og overskud i arbejdet med komplekse processer. Katrines tilgang er både engageret og meget nærværende.

Marie

CEO, Wellness Aarhus ApS

Katrine er en første klasse, proffessionel person, og hendes erfaring med online marketing er stor.
Hun er vidensbegærlig og passioneret omkring sit arbejde, og er meget resultatorienteret i hendes tilgang til projekter og koncepter.
Katrine er god at arbejde sammen med, og jeg vil helt klart gerne arbejde sammen med hende igen.

Søren

Chefkonsulent, Danske Bank

Send en besked