Business i balance

Katrine Gilberg

LedelsessparRing, salgstræning og trivsel

Jeg hjælper ledere af virksomheder, iværksættere og ildsjæle med at opnå større selvindsigt og højne deres performance, så de når deres mål hurtigere.

Ved anvendelse af salgstræning, ledelsessparring og procesoptimering der styrker salgsperformance, samarbejdet og trivslen, skaber vi sammen forandringer der styrker alle i organisationen.

Jeg tilbyder rådgivning, 1:1 forløb, foredrag og workshops.

Jeg optimerer kundeoplevelsen ved at træne medarbejdere og ledere i at styrke samarbejdet og kommunikationen – såvel internt såvel som eksternt i markedsføringen, og dermed skabe et klart udtryk af virksomhedens profil og vision overfor kunderne.

Der sættes altid et forløb op, som er tilpasset den enkelte virksomhed eller person, så løsningen matcher virksomhedens konkrete behov.

MIN BAGGRUND

Jeg har solid erfaring med coaching fra mere end 900 x 1:1 sessions de sidste 6 år, hvor jeg har drevet min egen virksomhed som international business, health & mindset coach.

Erfaringerne som coach har gjort det klart for mig, at vi er nødt til at trives – og være i vores rette element, hvis vi skal være i stand til at gå efter vores drømme og yde en top performance – det være sig privat som i vores business.

Min ekspertise som coach, kombineret med mine erfaringer fra over 15 års arbejde med salg, forretnings-og organisationsudvikling, samt  viden om online markedsføring sikrer, at jeg kan hjælpe dig med at skabe en håndgribelig strategi, så du kan skabe sammenhæng mellem din vision, dit ønskede salg og kundeoplevelsen.

Med mine resultater kan jeg føre din virksomhed i en retning, der styrker virksomhedens brand, og sender de ønskede salgssignaler til dine kunder, ligegyldigt, hvilken salgskanal de finder ind til dig og din virksomhed på.

Det handler nemlig ikke kun om at styrke virksomhedens salg, men også om at skabe optimisme og handlekraft, og stå bedre imod de udfordringer og begrænsninger du møder som leder eller selvstændig.

“Katrine har evnerne til at gennemskue, hvor der skal sættes ind, så man rykker mest muligt”