+45 2088 8281 info@katrinegilberg.dk

NHT NAturlig hormonterapi

HVAD ER NHT NATURLIG HORMONTERAPI?


NHT NATURLIG HORMONTERAPI® ER EN SAMLET BETEGNELSE FOR EN RÆKKE SUNDHEDSFREMMENDE PRINCIPPER, OG FOR DEN KROPSLIGE HELHEDSBETRAGTNING, JEG FORETAGER MIG SOM DIN VEJLEDER.

FAKTA

NHT Naturlig Hormonterapi® er baseret på Dr. John Lee’s principper og solid forskning.

NHT Naturlig Hormonterapi® er anvendelse af naturlige virkemidler såsom kost og kosttilskud, der sammen med bioidentiske hormoner – i den rette kombination kan styrke kroppen hormonelle balance og kroppens immunforsvar, så kroppen får de optimale betingelser for at vedligeholde alle kroppens funktioner optimalt.

Resultater som også er fremhævet i bogen Naturlig hormonterapi – du har et valg!  af Anette Paulin og Jens Ole Paulin.

Praktiserende læge Lenka Kromann, der har skrevet forord til 6. udgave af bogen, håber – ligesom jeg, at budskabet om NHT Naturlig Hormonterapi® vil nå ud til mange fagpersoner, og i sidste ende vil være med til at hjælpe mange gennem de udfordringer, der kan opstå gennem livet.

NHT NATURLIG HORMONTERAPI

Det har betydet alverden for min historie, at der findes et alternativ til den traditionelle behandling!

Min Uddannelse

Uddannelsen i NHT Naturlig Hormonterapi® integrerer lægevidenskabelig forskning med et holistisk livssyn, og har givet mig dyb indsigt i de ubalancer, der ligger bag symptomerne på lidelser, der hænger sammen med en hormonel ubalance.

Det har givet mig et solidt fundament i videnskabelig forskning indenfor Naturlig Hormonterapi og Dr. John Lee‘s erfaringer gennem mere end 20 år.

Orthomolekylær viden

Jeg har foruden min uddannelse indenfor NHT Naturlig Hormonterapi, taget en uddannelse indenfor kostvejledning med undervisning af bla. Anette Harbech Olesen fra Mad for livet

Der ud over har jeg taget en efteruddannelse i Orthomolekylær medicin hos Claus Hanche, tidligere indehaver af IOM i Kgs. Lyngby.

 Testimonial

“Der er ingen tvivl om, at Katrines vejledning har givet mig har givet mig perspektiv og mening, som er nødvendigt for at gennemføre ændringer!”

Malene Mortensen, Teamleder

SEnd en besked

Kontaktoplysninger
+45 2088 8281
kontakt@katrinegilberg.dk