+45 2088 8281 info@katrinegilberg.dk

Personlig vejledning

KROP I BALANCE

Ud fra en holistisk tilgang til din situation, kan jeg hjælpe dig med at komme i balance og give dig analysen, støtten, vejledningen og de konkrete værktøjer, du har brug for, for at skabe de ændringer og resultater du ønsker.

Ydelser

Hvad vil du have hjælp med?

Mange af mine klienter kommer med uforklarlige lidelser, eller symptomer hvor lægerne ikke kan finde svar eller hjælpe.

Her er nogle af de ubalancer, jeg kan hjælpe med at rette op på

  • Endometriose, PCO og nedsat fertiliteten
  • Stofskiftet og fibromyalgi
  • Stress, binyretræthed og udbrændthed
  • Bivirkninger af HPV-vaccine
  • Kraftige menstruationer, underlivssmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Udeblevne menstruationer
  • Overgangsalderen, hedeturer
  • Overvægt og ophobet fedt på lår og baller

STress

Oplever du øget stress-sensitivitet? Træt af at stress styrer dit liv, hvad du kan holde til fysisk og mentalt, og går det ud over dit sociale liv?

Naturlig fertilitetsbehandling

Ønsker du at øge dine chancer for at blive gravid? Styrk din fertilitet og få redskaberne til at komme i balance før, under og efter din graviditet.

HOrmontest og svar på din situation

En hormontest er et fantastisk redskab i forbindelse med udredning af ubalancer og sygdom. En hormontest kan ofte give dig forklaring på, hvad dine lidelser skyldes og har gjort ved din krop.

Ud fra resultatet kan jeg vejlede dig gennem den proces, det er at opbygge dig selv – både fysisk og mentalt.

ENdometriose

Få dit liv tilbage! Styrk dit immunforsvar, så det bliver stærkt nok til at nedbryde din endometriose, og dæmp de inflammationer, du har i kroppen, så du bliver smertefri og kommer i balance.

overgangsalderen

Hedeture, uregelmæssige og kraftige blødninger, ustabil søvn, øget stress-sensitivitet og vægtstigning?

HORMONTEST OG VEJLEDNING får dig i BALANCE

LAV EN HORMONTEST

En hormontest kan ofte give forklaring på, hvad dine lidelser eller sygdom har gjort ved din krop. 

Hormontesten er en spyttest, der let og smertefrit laves derhjemme. Hormontesten viser niveauerne af de vigtigste hormoner: østradiol, østriol, progesteron, testosteron, DHEA og cortisol.

FORBEDRET LIVSkvalitet

Med svaret på din hormontest kan du få overblik over din fysiske tilstand, og et fantastisk redskab til at genoprette din ubalance.

Med den viden jeg har om dig, ud fra vores konsultation og din hormontest, kan jeg fortælle dig, præcis hvor du skal sætte ind for at forbedre din livskvalitet og opnå større glæde og balance i dit liv.

.

mærk forskellen

Efterhånden som du får integreret den plan, vi har lagt for din udvikling, vil du kunne mærke en forskel i din krop og på dit humør.

Jeg er klar til at hjælpe og vejlede dig igennem den proces, det er at opbygge sig selv fysisk og mentalt. Du kan tegne forløb eller tilkøbe opfølgende konsultationer efter behov.

Erfaren og resultatskabende

Mere end 800 hormontests og  4000 timers vejledning på 4 år!

KONSULTATION I FORBINDELSE MED SVAR PÅ DIN HORMONTEST!

Det er vigtigt, at jeg kender hele din historik og har et solidt grundlag at vejlede dig ud fra. Derfor sætter jeg god tid af til at vejlede dig, inden opstart på eventuel Naturlig Hormonterapi, da jeg ikke mener tallene fra en hormontest kan – eller bør stå alene.

Under vores konsultation gennemgår vi din situation, og jeg foretager en grundig udredning af de faktorer, der har påvirket – og stadig påvirker din generelle sundhed og livskvalitet.

Vi taler om, hvilket områder du har brug for hjælp til, og hvad du kan forvente dig af et forløb med Naturlig Hormonterapi.
Du får en konkret og individuel vurdering, og sammen lægger vi en realistisk plan for, hvilke tiltag, der giver mening for dig, f.s.v.a. kosttilskud, kostvejledning og evt. coaching mm.

 

FORLØB

Priseksempler på forløb

Start med en hormontest, og få svar på om du har hormonelle ubalancer.

Lider du af endometriose eller nedsat fertilitet, så anbefaler jeg, at du vælger et af mine forløb, da det er den billigste løsning for dig.

Dine behov vil ændre sig undervejs, og opfølgende vejledning vil være nødvendigt.
Du kan købe klippekort til opfølgende konsultation via min online booking!

Send mig en besked

KONTAKTOPLYSNINGER
+45 2088 8281
kontakt@katrinegilberg.dk